Wie zijn wij?

Demi &
Gwen

Kids of Babe

Leuk dat je kijkt op de website van Kids of Babe. Ik wil me even voorstellen. Ik ben Demi van der Gevel, 22 jaar en woon in Purmerend. Ik ben vanaf jongs af aan al bezig in de mode. Ik heb de opleiding mode en interieur gevolgd op het Jan des Bouvrie college in Amsterdam. Tijdens en na mijn opleiding werkte ik in verschillende modewinkels, maar een eigen kledingwinkel was de droom.

Ik heb vanaf 1 Januari 2021 de winkel van Gwen overgenomen. Gwen heeft de winkel 24 jaar met succes en veel passie gerund. Kids of Babe blijft Kids of Babe met een kleine uitbreiding. De collectie wordt uitgebreid met twee nieuwe meiden merken Cars en Ambika en vanaf nu ook een online winkel.

ADRES WINKEL KROMMENIE

Zuiderhoofdstraat 28-A
1561 AM Krommenie

ADRES WINKEL PURMEREND

Padjedijk 7
1441 AX Purmerend

NIEUWS & UPDATES

Facebook
Instagram